Αγιασμός σε φάρμα: Διερευνά το περιστατικό η Αστυνομία μετά από συνεννόηση με την υπ. Γεωργίας

Αγιασμός σε φάρμα: Διερευνά το περιστατικό η Αστυνομία μετά από συνεννόηση με την υπ. Γεωργίας

Αναφορικά με το περιστατικό με αγιασμό, σύμφωνα με πληροφορίες, η Υπουργός Γεωργίας έχει έρθει σε συνεννόηση με την Αστυνομία Κύπρου για τη διερεύνησή του.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Αφθώδης πυρετός: Ιερείς προσευχήθηκαν και αγίασαν τα ζώα σε φάρμες της Λάρνακας - Δείτε φωτογραφίες

Σημειώνεται ότι λαμβάνονται συγκεκριμένα μέτρα σε κτηνοτροφικές μονάδες για να μην εξαπλωθεί ο αφθώδης πυρετός.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Αραδίππου, έκτακτη σύναξη προσευχής για την προστασία του ζωικού κεφαλαίου της περιοχής μας από την επιδημία του αφθώδους πυρετού. Ακολούθως, ο Πανιερώτατος, συνοδευόμενος από τον Ιεροδιάκονο, μετέβη σε κτηνοτροφική μονάδα (φάρμα) της περιοχής, όπου αγίασε τις εγκαταστάσεις, συνομίλησε με τους κτηνοτρόφους και ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE