Φόνος Ρόσκα: Νέα τροπή – Την ζήλευε παθολογικά άτομο από τη Λάρνακα με το οποίο σχετιζόταν στενά

Φόνος Ρόσκα: Νέα τροπή – Την ζήλευε παθολογικά άτομο από τη Λάρνακα με το οποίο σχετιζόταν στενά

Νέα τροπή φαίνεται να παίρνουν οι έρευνες του ΤΑΕ Λάρνακας, σε σχέση με την υπόθεση δολοφονίας της Ντανιέλα Ρόσκα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Φιλελευθέρου» (15/12) οι άνδρες του ΤΑΕ διερευνούν περίπτωση ατόμου που διαμένει στη Λάρνακα και με το οποίο η 36χρονη φερόταν να έχει στενή σχέση.

Το άτομο αυτό σύμφωνα με μαρτυρίες ζήλευε παθολογικά την Ρόσκα και μάλιστα προσπαθούσε να ελέγξει την προσωπική της ζωή.

Τόσο καταπιεστικό ήταν το εν λόγω πρόσωπο βάσει των πληροφοριών, που η Μολδαβή επέλεγε άλλες επαρχίες για τις δημόσιες εμφανίσεις της.

Το άτομο αυτό ανακρίθηκε αρκετές φορές, ωστόσο, δεν βρέθηκε κάποιο στοιχεία που να το συνδέει με το φονικό.

Σύμφωνα με τον συνάδελφο Πάμπο Βάσιλα, η Ρόσκα είχε… μεγάλο κύκλο γνωριμιών σε όλη την Κύπρο. Αυτό κάνει πιο δύσκολο το έργο των ανακριτών, οι οποίοι μέχρι στιγμής έχουν ανακρίνει πέραν των 80 ατόμων από τη Λάρνακα, την Λεμεσό, την ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου και διάφορα χωριά της υπαίθρου.

Σημειώνεται πως τέλη του Νοεμβρίου η σορός της Ρόσκα μεταφέρθηκε συνοδεία του αδελφού της  στη Μολδαβία, όπου έγινε η κηδεία της.

Επιμέλεια: Φ.Μ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Σε πένθος βυθίστηκε ξανά η Λεμεσός μετά την νέα τραγωδία με νεκρό 33χρονο, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στη Λεμεσό το μεσημέρι της Κυριακής (23/2), με τις εξετάσεις από Αστυνομία, Πυροσβεστική Υπηρεσία και Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, να αναμένεται να αρχίσουν ξανά αύριο Δευτέρα (24/2).

BEST OF TOTHEMAONLINE