Πρόεδρος :«Δεν αίρω την εμπιστοσύνη μου στο Γενικό Ελεγκτή»

Πρόεδρος :«Δεν αίρω την εμπιστοσύνη μου στο Γενικό Ελεγκτή»

Δεν υπάρχει θέμα έλλειψης εμπιστοσύνης και παρέμβασης στο έργο του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη, δήλωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Σε δηλώσεις του στο Προεδρικό, προτού αναχωρήσει για τη συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη στο πλαίσιο των συνομιλιών για επίλυση του Κυπριακού, είπε ότι «ουδέποτε ήρθη η εμπιστοσύνη μου, ούτε και αναιρώ όσα του είχα πει κατά την ημέρα παράδοσης της έκθεσής του».

Πρόσθεσε ότι η ανακοίνωση του Υπουργικού Συμβουλίου αφορά «κάποιες περιπτώσεις όπου υπάρχει υπέρβαση της εξουσίας ή παρέμβαση στην εκτελεστική εξουσία ή σε άλλου ανεξάρτητους οργανισμούς».

Ανέφερε πως ότι η συμβουλή του είναι «κάθε έρευνα να γίνεται ολοκληρωμένα και τεκμηριωμένα, αφού ακουστούν και οι ενδεχόμενα εμπλεκόμενοι, ούτως ώστε να είναι ασφαλέστερα τα συμπεράσματα του Γενικού Ελεγκτή για να μην δημιουργούνται τα όσα κατά καιρούς παρατηρούνται».

Είπε τέλος ότι η επιδίωξη είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη συνεργασία με όλους ανεξαίρετα τους θεσμούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE