Βοήθεια σε πρόσφυγες στην Ελλάδα έστειλε η Πολιτική Άμυνα

Βοήθεια σε πρόσφυγες στην Ελλάδα έστειλε η Πολιτική Άμυνα

Η Δύναμη Πολιτικής Άμυνας ανταποκρίθηκε στο αίτημα της ελληνικής Κυβέρνησης για διάθεση υλικών για ανθρωπιστική βοήθεια προς τους πρόσφυγες που καταφθάνουν στο έδαφος της Ελληνικής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ, η Εκπρόσωπος Τύπου της Πολιτικής Άμυνας Ολύβια Μιχαηλίδου.

Όπως είπε, μόλις σήμερα έχουν μεταφερθεί με αεροσκάφος C-130 της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, στο Αεροδρόμιο Ελευσίνας, φορητά αποχωρητήρια, όπως είχε ζητηθεί.

«Εντός της επόμενης βδομάδας θα σταλούν από τη Δύναμη Πολιτικής Άμυνας επιπρόσθετα αποχωρητήρια, αλλά και σκηνικό υλικό», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE