Καθαρά Δευτέρα με τροχαίο: Σύγκρουση δύο οχημάτων στην επιστροφή από το Τρόοδος – Στο νοσοκομείο ένα πρόσωπο

Καθαρά Δευτέρα με τροχαίο: Σύγκρουση δύο οχημάτων στην επιστροφή από το Τρόοδος – Στο νοσοκομείο ένα πρόσωπο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Τροόδους, όταν δύο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους κάτω από συνθήκες που διερευνώνται.

Το ατύχημα σημειώθηκε στο ύψος της εξόδου προς Καλοπαναγιώτη, προκαλώντας άμεση κινητοποίηση των αρχών.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ένα ηλικιωμένο πρόσωπο, το οποίο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο για προληπτικούς λόγους. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της Αστυνομίας, η κατάσταση της υγείας του ευτυχώς δεν φαίνεται να εμπνέει σοβαρή ανησυχία.

Η τροχαία κίνηση στο σημείο επηρεάστηκε σημαντικά, καθώς η σύγκρουση συνέβη σε περιοχή όπου ήδη διεξάγονται οδικά έργα. Σε συνδυασμό με την αυξημένη κίνηση των εκδρομέων, η κυκλοφορία διεκόπη προσωρινά και διοχετεύθηκε από εναλλακτικές διαδρομές, μέχρι τα εμπλεκόμενα οχήματα να απομακρυνθούν από το οδόστρωμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης: Η Λευκωσία δεν αποδέχεται δημιουργικές ασάφειες στη βάση λύσης του Κυπριακού

Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης: Η Λευκωσία δεν αποδέχεται δημιουργικές ασάφειες στη βάση λύσης του Κυπριακού

Η ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έστειλε σαφή μηνύματα τόσο για τις επιδιώξεις της ελληνοκυπριακής πλευράς όσο και για τα όρια των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE