«Πνίγηκε» η Καθαρά Δευτέρα: Σφοδρές καταιγίδες και πλημμυρισμένοι δρόμοι – Δείτε βίντεο

«Πνίγηκε» η Καθαρά Δευτέρα: Σφοδρές καταιγίδες και πλημμυρισμένοι δρόμοι – Δείτε βίντεο

Με το χειρότερο δυνατό τρόπο εξελίσσεται η έξοδος της Καθαράς Δευτέρας για εκατοντάδες πολίτες, καθώς τα έντονα καιρικά φαινόμενα σαρώνουν διάφορες περιοχές του νησιού, ανατρέποντας πλήρως τους εορταστικούς σχεδιασμούς.

Τα βίντεο που αναρτούν χρήστες του Facebook στη σελίδα «Καιρόφιλοι Κύπρου» αποτυπώνουν το μέγεθος της έντασης. Έντονα καιρικά φαινόμενα παρατηρούνται κυρίως σε περιοχές της Ελεύθερης Αμμοχώστου. Οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια, καθιστώντας την κίνηση των οχημάτων ιδιαίτερα επικίνδυνη.

Η κακοκαιρία δεν περιορίστηκε στα παράλια. Στην επαρχία Λευκωσίας, και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αρεδιού, παρατηρούνται εξίσου έντονες βροχοπτώσεις.

Η κίτρινη προειδοποίηση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας παραμένει σε ισχύ έως τις 17:00 το απόγευμα, προειδοποιώντας για μεμονωμένες ισχυρές καταιγίδες και πιθανή χαλαζόπτωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Το καθεστώς τους δεν τίθεται προς διαπραγμάτευση δήλωσε ο Βρετανός υφυπουργός Άμυνας

Βρετανικές Βάσεις: Το καθεστώς τους δεν τίθεται προς διαπραγμάτευση δήλωσε ο Βρετανός υφυπουργός Άμυνας

Το καθεστώς των βρετανικών στρατιωτικών βάσεων στην Κύπρο δεν τίθεται προς διαπραγμάτευση, δήλωσε ο Βρετανός υφυπουργός Άμυνας.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Χριστός εξανέστη!

Χριστός εξανέστη!