Πολύ λυπηρή η υπόθεση με τον Άντριου, λέει ο Τραμπ - Δηλώνει ειδικός στις απαλλαγές

Πολύ λυπηρή η υπόθεση με τον Άντριου, λέει ο Τραμπ - Δηλώνει ειδικός στις απαλλαγές

Είναι ένα ζήτημα πολύ λυπηρό, είπε ο Ντόναλντ Τραμπ απαντώντας σε ερώτημα για την υπόθεση του πρίγκιπα Άντριου που νωρίτερα σήμερα κρατήθηκε από την αστυνομία για 12 ώρες σχετικά με τις σχέσεις του με τον Τζέφρι Επστάιν.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους που τον συνοδεύουν στο ταξίδι του στη Τζόρτζια, ο Τραμπ σχολίασε την υπόθεση λέγοντας απλώς «κρίμα».

«Νομίζω ότι είναι πολύ λυπηρό. Νομίζω ότι είναι πολύ κακό για τη βασιλική οικογένεια. Είναι πολύ, πολύ λυπηρό», είπε ακόμη και πρόσθεσε: «Για μένα, είναι πολύ λυπηρό».

Ο Τραμπ αναφέρθηκε και στο βασιλιά Κάρολο, ο οποίος «προφανώς θα έρθει πολύ σύντομα στη χώρα μας». «Είναι ένας φανταστικός άνθρωπος, ο βασιλιάς», σχολίασε.

Το BBC υπενθυμίζει ότι ο Τραμπ έκανε παρόμοιες δηλώσεις τον Νοέμβριο, λέγοντας ότι ένιωθε «άσχημα» για τη βασιλική οικογένεια μετά την αφαίρεση του τίτλου του Άντριου.

Είπε ακόμη ότι «είναι πραγματικά ενδιαφέρον γιατί κανείς δεν μιλούσε για τον Έπσταϊν όταν ήταν ζωντανός, αλλά τώρα μιλούν. Εγώ είμαι αυτός που μπορεί να μιλήσει γι' αυτό γιατί έχω απαλλαγεί εντελώς. Δεν έκανα τίποτα».

Ερωτήθηκε μάλιστα και αν πιστεύει ότι θα συλληφθούν και οι Αμερικανοί συνεργάτες του Τζέφρι Επστάιν, οπότε είχε την ευκαιρία να ξεδιπλώσει τις γνώσεις του: «Είμαι κατά κάποιον τρόπο ειδικός στο θέμα, γιατί έχω απαλλαγεί πλήρως από κάθε ευθύνη. Αυτό είναι πολύ ωραίο. Μπορώ να μιλήσω για αυτό με πολύ ωραίο τρόπο. Νομίζω ότι είναι κρίμα. Δεν έκανα τίποτα».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE