Γιαννάκης Ομήρου: Αξιόμεμπτη πράξη η ενέργεια του Ε. Χαμπουλλά

Γιαννάκης Ομήρου: Αξιόμεμπτη πράξη η ενέργεια του Ε. Χαμπουλλά

Αξιόμεμπτη πράξη συνιστά η ανάρτηση από πλευράς του Βουλευτή Ευγένιου Χαμπουλλά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίας του ίδιου σε γεύμα με αμπελοπούλια σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Βουλής Γιαννάκη Ομήρου.

«Η ενέργεια του Βουλευτή Ευγένιου Χαμπουλλά να αναρτήσει στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης φωτογραφία του ιδίου σε γεύμα με αποδημητικά πτηνά των οποίων απαγορεύεται η θήρα και η κατοχή, συνιστά πράξη αξιόμεμπτη», αναφέρει ο κ. Ομήρου σε γραπτή δήλωσή του.

Τα μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων, υπενθυμίζει, «οφείλουν να είναι πρότυπα σε ό,τι αφορά την τήρηση της νομοθεσίας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE