Πάφος: Ενώπιον της Δικαιοσύνης ο 24χρονος που φέρεται να βίασε και να λήστεψε 23χρονη

Πάφος: Ενώπιον της Δικαιοσύνης ο 24χρονος που φέρεται να βίασε και να λήστεψε 23χρονη

Ενώπιον Κακουργιοδικείου 24χρονος για βιασμό και ληστεία σε βάρος 23χρονης

Σε δική ενώπιον του Κακουργιοδικείου παραπέμφθηκε ο 24χρονος, ο οποίος έχει συλληφθεί σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση βιασμού και ληστείας στην Πάφο.

Ο 24χρονος, από την Πάφο, φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού εις βάρος 23χρονης τουρίστριας από την Ολλανδία, ωστόσο ο ίδιος αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση. Ο 24χρονος υπέβαλε αίτημα για νομική αρωγή.

Ο πρόεδρος του Κακουργιοδικείου Άγγελος Δαυίδ όρισε την υπόθεση για τις 22 Δεκεμβρίου, ενώ μέχρι τότε διέταξε να παρουσιαστεί κοινωνικο- οικονομική έκθεση του 24χρονου για σκοπούς εξυπηρέτησης του δικαστηρίου.

Η συνήγορος υπεράσπισης του 24χρονου Άρτεμης Σαββίδου ζήτησε όπως τροποποιηθεί ο όρος παρουσίασης του στον αστυνομικό σταθμό από καθημερινά σε τρεις φορές την εβδομάδα, με την κατηγορούσα Αρχή, που εκπροσωπείται από το δημόσιο κατήγορο Σίμο Συμεού, να μην φέρνει ένσταση.

Σύμφωνα με την καταγγελία της Ολλανδής τα ξημερώματα της 4ης Οκτωβρίου στις 05:30 το πρωί βρήκε από κέντρο διασκέδασης και πηγαίνοντας σπίτι της, την σταμάτησε ένας νεαρός που επέβαινε μοτοποδηλάτου, ο οποίος προθυμοποιήθηκε να την μεταφέρει στο διαμέρισμα όπου διαμένει.

Αντί αυτού, την οδήγησε σε ένα απόμερο μέρος, ανοικτό χώρο, όπου σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί της, χωρίς τη θέληση της. Ακολούθως, όπως κατήγγειλε, της απέσπασε την τσάντα της που περιείχε το κινητό τηλέφωνό της και την πιστωτική της κάρτα.

Η 23χρονη εξετάστηκε από ιατροδικαστή τα ευρήματα του οποίου παραδόθηκαν στην Αστυνομία. Η εξέταση παραδόθηκε χθες στην υπεράσπιση.

Τη σύνθεση του Κακουργιοδικείου απαρτίζουν Πρόεδρος ο Άγγελος Δαυίδ, Ανώτερος Δικαστής ο Δημήτρης Κίτσιος και Επαρχιακός Δικαστής ο Κώστας Σατολιάς.

Πηγή: KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE