Φωτογραφίες που καθηλώνουν: Ο Πλατύς Ποταμός «ζωντανεύει» μετά τις βροχές

Φωτογραφίες που καθηλώνουν: Ο Πλατύς Ποταμός «ζωντανεύει» μετά τις βροχές

Εντυπωσιακές εικόνες από τον Πλατύ Ποταμό, στην ορεινή επαρχία Λεμεσού, δημοσίευσε πολίτης στην ομάδα «Καιρόφιλοι Κύπρου», καταγράφοντας την αυξημένη ροή του νερού και τα μικρά φυσικά καταρρακτάκια που σχηματίζονται στην περιοχή Πλατρών – Πέρα Πεδί.

Ο Πλατύς ποταμός αποτελεί έναν από τους βασικούς κλάδους που, σε συνδυασμό με τον ποταμό Καμινάρια/Φοινιού, σχηματίζουν τον ποταμό Διαρίζο, συμβάλλοντας σημαντικά στον εμπλουτισμό των υδάτινων αποθεμάτων της χώρας και στην τροφοδότηση φραγμάτων, μεταξύ των οποίων και το φράγμα Αρμίνου.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.