Ολγκίν και Κυπριακό: Η τέχνη της αναβολής μέχρι τον Ιούλιο

Ολγκίν και Κυπριακό: Η τέχνη της αναβολής μέχρι τον Ιούλιο

Αν υπήρχε βραβείο για την πιο κομψή μετάθεση ευθυνών, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα ήταν φαβορί. Η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ αποφάσισε να μας δώσει μια «οδηγία προς χρήστες»: πρώτα λύστε τα ΜΟΕ και μετά… βλέπουμε για την πενταμερή.

Και φυσικά, δεν έλειψαν τα παραδοσιακά της επιχειρήματα: βουλευτικές εκλογές, η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ. Με άλλα λόγια, το Κυπριακό παίρνει άλλη μια… παράταση μέχρι τον Ιούλιο.

Αντίθετα, ο Νίκος Χριστοδουλίδης δεν συμμερίζεται την φιλοσοφία της αναβολής. Ο ίδιος χαρακτηρίζει τα περί εκλογών και προεδρίας της ΕΕ «αστείο επιχείρημα.»

Το Κυπριακό παίρνει άλλη μια… παράταση, σαν να είναι ρολόι που αργεί να χτυπήσει, με τα ΜΟΕ να παραμένουν σαν μαξιλάρια ασφαλείας, για κάθε καθυστέρηση.

 

ΕΓ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δημοσκόπηση ΡΙΚ: Οριακή μάχη ΔΗΣΥ–ΑΚΕΛ, άνοδος για ΕΛΑΜ και τριπλή πίεση στη μεσαία ζώνη

Δημοσκόπηση ΡΙΚ: Οριακή μάχη ΔΗΣΥ–ΑΚΕΛ, άνοδος για ΕΛΑΜ και τριπλή πίεση στη μεσαία ζώνη

Λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες της 24ης Μαΐου, η νέα μεγάλη δημοσκόπηση του ΡΙΚ ανατρέπει τη βεβαιότητα και επιβεβαιώνει ότι η αναμέτρηση για την πρώτη θέση θα κριθεί στο νήμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE