Ελεγκτική Υπηρεσία: Ξενίζει η απόφαση του Υπουργικού

Ελεγκτική Υπηρεσία: Ξενίζει η απόφαση του Υπουργικού

Ξενίζει η απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, αναφέρει η Ελεγκτική Υπηρεσία, σε ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Δευτέρας 14/12, τονίζοντας παράλληλα ότι ουδέποτε διεκδίκησε το αλάθητο.

Ενώ για το θέμα αυτό, επισημαίνει η Ελεγκτική Υπηρεσία, ο Υπουργός Εσωτερικών θα έστελνε σήμερα 14/12 επιπρόσθετα στοιχεία στο Γενικό Εισαγγελέα για να αποφανθεί για την υποτιθέμενη παρέμβαση στο έργο της εκτελεστικής εξουσίας, το Υπουργικό Συμβούλιο έσπευσε να προκαταλάβει το Γενικό Εισαγγελέα.

Σχολιάζοντας την απόφαση του Υπουργικού, η Ελεγκτική Υπηρεσία υπογραμμίζει ότι ουδέποτε παρενέβη στην εκτελεστική εξουσία ή θέλησε να παρέμβει ή επιχείρησε κάτι τέτοιο.Εκφράζει, προσθέτει, μόνο απόψεις ή συστάσεις. Αφού καταγράφει τις υποθέσεις που αφορούσαν το Υπουργείο Εσωτερικών και τον τρόπο που ίδια παρενέβη, η Ελεγκτική Υπηρεσία διερωτάται κατά πόσο δεν θα έπρεπε καν να είχε υποβάλει τις απόψεις της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
Διερωτάται επίσης τι είδους Ελεγκτική Υπηρεσία θέλουμε, που θα αποσιωπά μήπως παράνομες - όπως υποστηρίζει- ενέργειες Υπουργών.
Υπενθυμίζουμε, σημειώνει η Ελεγκτική Υπηρεσία, και τις πρόσφατες παροτρύνσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας, προς το Γενικό Ελεγκτή, να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο και να είναι άτεγκτος, επικροτώντας τον τρόπο δράσης μας.

Aκολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE