Στο τραπέζι τα πυρηνικά του Ιράν και οι επαφές στο Ομάν: Τι συζήτησαν Κόμπος και Αραγτσί

Στο τραπέζι τα πυρηνικά του Ιράν και οι επαφές στο Ομάν: Τι συζήτησαν Κόμπος και Αραγτσί

Σειρά κρίσιμων ζητημάτων που αφορούν τη σταθερότητα στην περιοχή και την πορεία των διπλωματικών προσπαθειών βρέθηκαν στο επίκεντρο τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε την Παρασκευή ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, με τον Υπουργό Εξωτερικών του Ιράν, Αμπάς Αραγτσί.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Υπουργείου Εξωτερικών στην πλατφόρμα «Χ», το βράδυ της Παρασκευής, η συζήτηση εστίασε στη συνέχεια των συνομιλιών μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν που πραγματοποιήθηκαν στο Ομάν. Παράλληλα, τονίστηκε η ανάγκη για τη συνέχιση του διαλόγου, με ιδιαίτερη έμφαση στο ζήτημα του πυρηνικού προγράμματος της χώρας.

Η Κυπριακή Δημοκρατία σημειώνει την ανάγκη για περισσότερη διπλωματία, λέγοντας πως «η εστίαση στην αποκλιμάκωση είναι απαραίτητη».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία από την πρωτοφανή οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το πρωί της Τρίτης στα Πολεμίδια, με έναν 55χρονο Αστυνομικό αστυνομικό να πυροβολεί με το υπηρεσιακό του όπλο την 46χρονη σύζυγο του και στη συνέχεια να βάζει τέρμα στη ζωή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE