ΥΠΕΣ: Έρχονται αλλαγές στα στεγαστικά σχέδια

ΥΠΕΣ: Έρχονται αλλαγές στα στεγαστικά σχέδια

Αλλαγές στα στεγαστικά σχέδια ακριτικών και ορεινών περιοχών και στο σχέδιο Ανακαινίζω- Ενοικιάζω ανακοίνωσε ο Υπουργός Εσωτερικών Κωνσταντίνος Ιωάννου σε δηλώσεις του μετά τη σημερινή συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου στο Προεδρικό.

Πρόσθεσε ότι έχει εκπονηθεί ένα νέο σχέδιο, το οποίο αφορά φοιτητικές εστίες. «Διαβλέπουμε ότι με την κάθοδο ακόμα περισσότερων πανεπιστημιακών ιδρυμάτων θα προκύψει μεγαλύτερη ανάγκη για φοιτητικές εστίες», ανέφερε.

Ο Υπουργός δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το περιεχόμενο των σχεδίων και επιφυλάχθηκε να τα παρουσιάσει σε συνέντευξη Τύπου η οποία, όπως ανέφερε, θα πραγματοποιηθεί αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Όπως είπε καταληκτικά, θα γίνει παρουσίαση και της πορείας υλοποίησης της στεγαστικής πολιτικής της Κυβέρνησης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE