Τρόμος σε πτήση: Κινητήρας εξερράγη στον αέρα, το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση, δείτε βίντεο

Τρόμος σε πτήση: Κινητήρας εξερράγη στον αέρα, το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση, δείτε βίντεο

Στιγμές τρόμου έζησαν οι επιβάτες πτήσης στη Νιγηρία την Τετάρτη όταν άκουσαν μια έκρηξη και στη συνέχεια είδαν έναν από τους κινητήρες του αεροπλάνου να έχει καταστραφεί.

Στο βίντεο που κατέγραψαν επιβάτες της πτήσης της εταιρείας Arik Air φαίνεται ο αριστερός κινητήρας να έχει καταστραφεί ενώ το αεροπλάνο ήταν εν πτήσει από το Λάγος στο Πορτ Χάρκορτ.

 

 



Λόγω της εξέλιξης αυτής, ο πιλότος υποχρεώθηκε να κάνει αναγκαστική προσγείωση στο Μπενίν ενώ όπως έγινε γνωστό δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός ανάμεσα στους συνολικά 80 επιβάτες.

Επιβάτες του αεροπλάνου περιέγραψαν ότι άκουσαν έναν δυνατό κρότο από την αριστερή πλευρά του αεροπλάνου κατά την κάθοδο, με την Επιτροπή Διερεύνησης Ασφάλειας Πτήσεων της Νιγηρίας να ανακοινώνει ότι ξεκίνησε έρευνα για ό,τι συνέβη στην πτήση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE