Τραγωδία στη Λεμεσό: Υπέκυψε στα τραύματα της η γυναίκα που έπεσε από τον τρίτο όροφο
Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το σοβαρό ατύχημα που σημειώθηκε νωρίτερα το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στη Λεμεσό.

Η πρωτόδικη απόφαση δικαίωνε τις κοινότητες και έβαζε φρένο στην εγκατάσταση του εργοστασίου στη συγκεκριμένη περιοχή. Το εφετείο τον Ιανουάριο του 2025 ανέτρεψε την πρωτόδικη απόφαση κρίνοντας ότι λανθασμένα είχε διαπιστωθεί παράλειψη διαβουλεύσεων, και παρέπεμψε την υπόθεση εκ νέου στο Διοικητικό Δικαστήριο για εκδίκαση των υπόλοιπων λόγων ακύρωσης.
Στην πρόσφατη απόφασή του, το Διοικητικό Δικαστήριο έκρινε ότι η απόφαση της Διοίκησης είναι ορθή και νόμιμη. Συνεπώς ανοίγει ο δρόμος για επίλυση ενός χρόνιου ζητήματος και μεταφορά του ασφαλτικού στο Μιτσερό, αν και οι κοινότητες έχουν δικαίωμα να υποβάλουν νέα έφεση.
Πηγή: news.rik.cy
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




