Θάνατος 72χρονης: Η απάντηση του ΟΚΥπΥ για την ασθενή που «έσβησε» στο ΓΝ Λάρνακας - «Το περιστατικό θα διερευνηθεί»

Θάνατος 72χρονης: Η απάντηση του ΟΚΥπΥ για την ασθενή που «έσβησε» στο ΓΝ Λάρνακας - «Το περιστατικό θα διερευνηθεί»

Απάντηση για την καταγγελία αναφορικά με την υπόθεση της 72χρονης ασθενούς, Κωνσταντίνα Νικολάου, η οποία έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της 18ης Ιανουαρίου, έδωσε ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ).

Συγκεκριμένα, ο ΟΚΥπΥ δηλώνει ότι το περιστατικό θα διερευνηθεί και «εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια».

Υπενθυμίζεται ότι, στάλθηκε επιστολή με αποδέκτες τον υπουργό Υγείας, Νεόφυτο Χαραλαμπίδη, τη Γενική Διευθύντρια ΟΑΥ, Έφη Καμμίτση και τον εκτελεστικό Διευθυντή του ΟΚΥπΥ, Κύπρο Σταυρίδη, στην οποία η οικογένεια κάνει λόγο για απαράδεκτες συνθήκες νοσηλείας σε νοσηλευτήριο του ΟΚΥπΥ, ενώ παράλληλα ζητά άμεση και πλήρη διερεύνηση της καταγγελίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE