Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Συνελήφθη ο 26χρονος - Καταζητείται ο δεύτερος

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Συνελήφθη ο 26χρονος - Καταζητείται ο δεύτερος

Αναφορικώς υπόθεσης απόπειρας φόνου η οποία διαπράχθηκε στις 10/02/2026 στη Λευκωσία εναντίον 21χρονου, εξασφαλίστηκε μαρτυρία και κατ΄ επέκταση δικαστικά εντάλματα σύλληψης, εναντίον δύο προσώπων ηλικίας 25 και 26 ετών.

Ο 26χρονος συνελήφθη χθες και αναμένεται σήμερα να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για σκοπούς προσωποκράτησης του, ενώ το δεύτερο πρόσωπο ηλικίας 25 ετών, συνεχίζει να καταζητείται.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE