Συνελήφθη 32χρονος που καταζητείτο για σοβαρά αδικήματα στην Αγία Νάπα

Συνελήφθη 32χρονος που καταζητείτο για σοβαρά αδικήματα στην Αγία Νάπα

Εντοπίστηκε και συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, άντρας ηλικίας 32 ετών, ο οποίος καταζητείτο σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση σοβαρών αδικημάτων, που διαπράχθηκαν τον Ιανουάριο, 2025, καθώς επίσης στις 25 Σεπτεμβρίου και στις 08 Οκτωβρίου, 2025, στην Αγία Νάπα.

Φωτογραφία και τα στοιχεία του 32χρονου δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Αστυνομία στις 13 και στις 22 Οκτωβρίου, 2025, καθώς επίσης στις 24 Ιανουαρίου, 2026, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να οδηγήσουν στον εντοπισμό του, (Οι Αστυνομικές Ανακοινώσεις για Καταζητούμενο Πρόσωπο, ημερομηνιών 13 και 22/10/2025, και 24/01/2026, είναι σχετικές).

Ο 32χρονος εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Αμμοχώστου και συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος, λίγο μετά τις 11.00 το βράδυ χθες 11 Φεβρουαρίου, 2026. Μετά και τον εντοπισμό του 32χρονου, η συνέχιση της δημοσίευσης της φωτογραφίας και των στοιχείων του είναι αχρείαστη.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE