Σοκ στη Λεμεσό: Μητέρα φέρεται να έδωσε ηρεμιστικά στο παιδί της – Τους βρήκε αναίσθητους ο πατέρας

Σοκ στη Λεμεσό: Μητέρα φέρεται να έδωσε ηρεμιστικά στο παιδί της – Τους βρήκε αναίσθητους ο πατέρας

Αναστάτωση προκάλεσε περιστατικό που εκτυλίχθηκε στη Λεμεσό, όταν μητέρα και ανήλικο παιδί εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους μέσα στην κατοικία τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβάν σημειώθηκε την Τρίτη. Ο πατέρας του παιδιού ήταν εκείνος που τους βρήκε αναίσθητους και ειδοποίησε άμεσα τις αρμόδιες Αρχές.

Ασθενοφόρο μετέφερε μητέρα και παιδί στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχαν λάβει ηρεμιστικές ουσίες. Και στους δύο παρασχέθηκε η απαραίτητη ιατρική φροντίδα και η κατάσταση της υγείας τους αξιολογήθηκε από το ιατρικό προσωπικό.

Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη της γυναίκας, καθώς διερευνάται η πληροφορία ότι φέρεται να χορήγησε ηρεμιστικά χάπια στο παιδί της και να κατανάλωσε και η ίδια.

Στη συνέχεια, η γυναίκα εξετάστηκε από κυβερνητικό ιατρό και εκδόθηκε διάταγμα για υποχρεωτική νοσηλεία της στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας, ενώ η υπόθεση τελεί υπό διερεύνηση.

 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παζάρι για γερά νεύρα στη Βουλή: Η «μάχη» των Επιτροπών, το «μήλον της έριδος» και το μπλόκο στο ΕΛΑΜ

Παζάρι για γερά νεύρα στη Βουλή: Η «μάχη» των Επιτροπών, το «μήλον της έριδος» και το μπλόκο στο ΕΛΑΜ

Παραμένουν οι διαφωνίες των κομμάτων για τις Προεδρίες των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών όπως ξεδιπλώθηκαν και στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Επιλογής που συνήλθε αμέσως μετά την Ολομέλεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE