Mr Cyprus: Τυχερά τα αγόρια των καλλιστείων! Γιατί θα πάνε Λεμεσό πριν το live της Κυριακής;

Mr Cyprus: Τυχερά τα αγόρια των καλλιστείων! Γιατί θα πάνε Λεμεσό πριν το live της Κυριακής;

Στη συμπρωτεύουσα έχουν ραντεβού αυτήν τη βδομάδα οι 14 διαγωνιζόμενοι των αντρικών καλλιστείων και ευχόμαστε να είναι όλοι εκεί στην ώρα τους!

Γράφει ο Στέφανος Χαραλάμπους – Lifestyle Editor.

Μετά τα αποτελέσματα του τελευταίου live, που φάνηκε πως σημαντικό ρόλο παίζει και η συνέπεια των αγοριών, όσο αφορά στις δοκιμασίες και στις υποχρεώσεις τους, λογικά δεν θα «ρισκάρουν» την τύχη τους και θα δείξουν τον απαιτούμενο επαγγελματισμό.

Αυτή τη βδομάδα λοιπόν, οι 14 φιναλίστ έχουν την τύχη να ντυθούν για τη δοκιμασία της πασαρέλας, από τον 21χρονο, ταλαντούχο σχεδιαστή, Ανδρέα Κοντίδη και σίγουρα το fashion show της Κυριακής στο studio 2 του Sigma, θα κάνει αίσθηση και θα συζητηθεί πολύ.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο νεαρός designer θα ντύσει τα αγόρια με τις μοναδικές του δημιουργίες από τη νέα συλλογή του, με την επωνυμία «AGK».

Ετοιμαστείτε λοιπόν να δείτε τα αγόρια των καλλιστείων να περπατούν στην πασαρέλα, με ένα ιδιαίτερο casual street style look. Ποιοι άραγε θα καταφέρουν να το υποστηρίξουν καλύτερα;

Θα το μάθουμε την ερχόμενη Κυριακή στο live show.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE/Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Εκκενώνονται χωριά λόγω της φωτιάς - Κάηκαν σπίτια

LIVE/Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Εκκενώνονται χωριά λόγω της φωτιάς - Κάηκαν σπίτια

Δραματικές είναι οι στιγμές από την πολύ δύσκολη κατάσταση στην μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε από ττην κοινότητα Μαλιάς στην επαρχία Λεμεσού και πλέον έχει επεκταθεί μεταξύ των κοινοτήτων Ομόδους, Άρσους και Βάσας. Συγκεκριμένα ισχυρές δυνάμεις, περιλαμβανομένων πτητικών μέσων επιχειρούν στην στην οποία μαίνεται πυρκαγιά ενώ γίνονται διασώσεις και μετακινήσεις πολιτών. Στο σημείο έσπευσαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ο οποίος συνοδεύεται από τον Αρχηγό της Αστυνομίας Θεμιστό Αρναούτη και τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη. Στον χώρο βρίσκονται επίσης εδώ και ώρα ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης, και η Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Μαρία Παναγιώτου. Επί τόπου έχουν μεταβεί και Βουλευτές Λεμεσού. 

BEST OF TOTHEMAONLINE