ΕΛΛΑΔΑ

Τζόκερ - Χαμός στο Facebook: «Αυτή είναι η νικήτρια των 15,5 εκατ. ευρώ!»

Τζόκερ - Χαμός στο Facebook: «Αυτή είναι η νικήτρια των 15,5 εκατ. ευρώ!»

Σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ, στα Βραχνέικα της Πάτρας, παίχθηκε το τυχερό δελτίου του Τζόκερ, που κέρδισε τα 15,5 εκατ. ευρώ το βράδυ της Κυριακής (13/12/2015).

Η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου, Όλγα Κορδά δήλωσε ότι δεν αποκλείεται ο τυχερός να μην είναι από τα Βραχνέικα, αλλά κάποιος περαστικός.

«Έξω από το πρακτορείο, που βρίσκεται στην οδό Πατρών - Πύργου, αλλά μέσα στα Βραχνέικα, υπάρχει μεγάλος χώρος όπου συχνά σταματούν περαστικοί, παίζουν κάποιο δελτίο και στη συνέχεια φεύγουν», ανέφερε.

Ο υπερτυχερός παραμένει άγνωστος, όπως είναι απολύτως λογικό, ωστόσο χαμός επικράτησε στο Facebook όταν οι χρήστες άρχισαν να... διαρρέουν τη φήμη πως η μεγάλη τυχερή ήταν η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου!

Αφορμή για τη σχετική φημολογία στάθηκε μια ανάρτηση της κ. Κόρδα στο Facebook, η οποία, προφανώς χαρούμενη για το γεγονός ότι στο δικό της πρακτορείο παίχτηκε το τυχερό δελτίο, πόσταρε στο προφίλ της την ανακοίνωση του ΟΠΑΠ για τον υπερτυχερό.


 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ρεύμα: Όσα μας χρεώνουν στον λογαριασμό της ΑΗΚ - Αναλυτικά όλα τα σημεία και τι πρέπει να ξέρουμε

• Υπνοθεραπεία: Πώς και πού βοηθά τον άνθρωπο και η ιστορία μια Κύπριας που άφησε την δουλειά της για να ασχοληθεί με αυτή

• Σεισμός ταρακούνησε την Κύπρο τα ξημερώματα - Πού έγινε αισθητός

• Νέες αεροπορικές επιδρομές του Ισραήλ κατά της Χεζμπολάχ - Πιθανή μια χερσαία επίθεση

• Πήγε στην τράπεζα και ζήτησε δάνειο δύο εκατομμυρίων δολαρίων για να στοιχηματίσει στη ρουλέτα - Δείτε βίντεο

• Η Μαρία Σολωμού δεν κρύβεται και ξεκαθαρίζει για τη σχέση της με τον Mente Fuerte



Γιώργος Κουκουμάς στο «T»: Η κοινωνική ατζέντα είναι προτεραιότητα για το ΑΚΕΛ - «Ο ΔΗΣΥ είναι με το ένα πόδι στην Κυβέρνηση Χριστοδουλίδη»

Γιώργος Κουκουμάς στο «T»: Η κοινωνική ατζέντα είναι προτεραιότητα για το ΑΚΕΛ - «Ο ΔΗΣΥ είναι με το ένα πόδι στην Κυβέρνηση Χριστοδουλίδη»

O Εκπρόσωπος τύπου του ΑΚΕΛ και Βουλευτής Αμμοχώστου Γιώργος Κουκουμάς μιλά στο «T» με αφορμή την παύση του Οδυσσέα Μιχαηλίδη από τη θέση του Γενικού Ελεγκτή, λέγοντας πως η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου, ήταν η τελευταία πράξη μιας μακράς πορείας διαφθοράς, διαπλοκής και συγκάλυψης. Απαντά στο ερώτημα εάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης θα μπορούσε να αποτρέψει την τροπή που πήρε το ζήτημα με τον τέως Γενικό Ελεγκτή και φωτογραφίζει τον «ελέφαντα στο δωμάτιο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top