Άργησε ο Φυτιρής και «ρίχνει βροχή» τα βίντεο η Annie Alexui – Στο στόχαστρο νέα άτομα - Ακάλυπτα τα πρόσωπά τους

Άργησε ο Φυτιρής και «ρίχνει βροχή» τα βίντεο η Annie Alexui – Στο στόχαστρο νέα άτομα - Ακάλυπτα τα πρόσωπά τους

Ασταμάτητη η Annie Alexui η οποία επανήλθε με σειρά νέων βίντεο και ηχογραφημένη συνομιλία, την ώρα που ο υπουργός Δικαιοσύνης προανήγγειλε εξελίξεις σχετικά με τις καταγγελίες της.

Τα βίντεο αφορούν το Πρόγραμμα Μαρτύρων της ΥΚΑΝ και παρουσιάζουν συνομιλίες με πρόσωπο που φέρεται να συμμετείχε σε αυτό, κάνοντας λόγο για παροχές και πιθανές αμοιβές σε κατηγορούμενες για καταθέσεις. Σε αντίθεση με προηγούμενη ανάρτηση, αυτή τη φορά τα πρόσωπα εμφανίζονται ακάλυπτα. Οι αναρτήσεις συνοδεύονται από αναφορά στον δικηγόρο Κρις Τριανταφυλλίδη, ο οποίος έχει ζητήσει τη διενέργεια ανεξάρτητης έρευνας για σειρά καταγγελιών.

Παράλληλα, δημοσιοποίησε ηχητικό από τηλεφωνική επικοινωνία με λοχία της Πάφου, στον οποίο αποδίδεται η θέση ότι επιχειρείται να πληγεί η αξιοπιστία της.

Η ίδια υποστηρίζει πως γίνονται ενέργειες σε βάρος της ώστε να παρουσιαστεί ως αναξιόπιστη.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Δικαιοσύνης δήλωσε ότι η απόφαση για το ποιος θα διερευνήσει τις καταγγελίες ανήκει στη Νομική Υπηρεσία, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο διορισμού ανεξάρτητου ερευνητή. Η Alexui σχολίασε ειρωνικά τη διαδικασία, εκφράζοντας επιφυλάξεις για την αντικειμενικότητά της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Έκθεση Καλών Υπηρεσιών προτρέπει τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων να αξιοποιήσουν «το παρόν παράθυρο ευκαιρίας για πρόοδο», το οποίο, όπως αναφέρει, «δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο», ενώ καταγράφει ως θετικό την εντατικοποίηση του διαλογου.

BEST OF TOTHEMAONLINE