Λεμεσός: Σύλληψη 49χρονου επιχειρηματία για εμπρησμό πολυτελών οχημάτων

Λεμεσός: Σύλληψη 49χρονου επιχειρηματία για εμπρησμό πολυτελών οχημάτων

Μετά την χθεσινή σύλληψη 28χρονου, το ΤΑΕ Λεμεσού προχώρησε στη σύλληψη 49χρονου υπόπτου, σε σχέση με τον εμπρησμό πολυτελών οχημάτων, που σημειώθηκε στις 25 Ιανουαρίου, σε εκθεσιακό χώρο πώλησης αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 49χρονος, που είναι επιχειρηματίας στη Λεμεσό, συνελήφθη στη βάση μαρτυρίας και δικαστικού εντάλματος σύλληψης που εκδόθηκε εναντίον του.

Σε έρευνα στην κατοικία και στο αυτοκίνητο του εντοπίστηκαν περίπου 18 χιλιάδες ευρώ, σε μετρητά, δυο ομοιώματα πιστολιού και πέντε κινητά τηλέφωνα, τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Νωρίτερα σήμερα είχε τεθεί υπό εξαήμερη προσωποκράτηση ο 28χρονος που συνελήφθη τη Δευτέρα, ως ύποπτος για την υπόθεση του εμπρησμού, ο οποίος προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές σε επτά πολυτελή οχήματα, συνολικής αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE