Στην Υπουργική Διάσκεψη του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου ο Λακκοτρύπης

Στην Υπουργική Διάσκεψη του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου ο Λακκοτρύπης

Στην 10η Υπουργική Διάσκεψη του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου (WTO) καθώς και σε Σύνοδο του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων, στο Ναϊρόμπι, αυτή την εβδομάδα, θα συμμετάσχει ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργος Λακκοτρύπης.

Όπως αναφέρεται σε επίσημη ανακοίνωση, ο Υπουργός Εμπορίου μεταβαίνει σήμερα Δευτέρα, στο Ναϊρόμπι για να εκπροσωπήσει την Κυπριακή Δημοκρατίας στις εργασίες της Διάσκεψης του WTO, οι οποίες ξεκινούν την Τρίτη και ολοκληρώνονται την Παρασκευή.

Επιπλέον, προστίθεται, «ο κ. Λακκοτρύπης θα συμμετάσχει στην αυριανή Σύνοδο του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων σε σχηματισμό Υπουργών Εμπορίου, τη σύγκληση της οποίας έχει προγραμματίσει στο Ναϊρόμπι, στο πλαίσιο των εργασιών της Υπουργικής Διάσκεψης, η Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ».

Σημειώνεται ότι «η Υπουργική Διάσκεψη του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου πραγματοποιείται ανά διετία και συνιστά το ύψιστο επίπεδο λήψεως αποφάσεων πολιτικής υφής του Οργανισμού».

Ο κ. Λακκοτρύπης επιστρέφει στην Κύπρο το Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Άνευ προηγουμένου η εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Άνευ προηγουμένου η εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ

Στη συνεχώς αναπτυσσόμενη στρατηγική σχέση ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ αναφέρθηκε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας στη δεξίωση της Πρεσβείας των ΗΠΑ, στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της 250ης επετείου από την Ανεξαρτησία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

BEST OF TOTHEMAONLINE