Μωρό 1,5 ετών στην Κύπρο χρειάζεται άμεσα δότη μυελού των οστών - Πώς μπορείτε να βοηθήσετε

Μωρό 1,5 ετών στην Κύπρο χρειάζεται άμεσα δότη μυελού των οστών - Πώς μπορείτε να βοηθήσετε

Παγκύπρια κινητοποίηση για εξεύρεση συμβατού δότη μυελού των οστών προκειμένου να σωθεί παιδάκι 1,5 ετών, πραγματοποιείται μέσα από τα social media.

Συγκεκριμένα, το παιδάκι χρειάζεται άμεση μεταμόσχευση και το κοινό καλείται να εγγραφεί ως δότης και να δώσει δείγμα στα σημεία δειγματοληψίας που έχουν οριστεί.

Σημειώνεται ότι η διαδικασία εγγραφής ως εθελοντής δότης είναι απλή και ανώδυνη, καθώς απαιτείται μόνο η λήψη δείγματος σάλιου.

Δότες μπορούν να γίνουν άτομα 18-45 ετών. Το δείγμα χρησιμοποιείται για τον έλεγχο συμβατότητας και δεν συνεπάγεται καμία περαιτέρω δέσμευση σε αυτό το στάδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός σε ναρκοπέδιο: Τα «όχι», οι κομματικές πιέσεις και ο πονοκέφαλος του Προέδρου

Ανασχηματισμός σε ναρκοπέδιο: Τα «όχι», οι κομματικές πιέσεις και ο πονοκέφαλος του Προέδρου

Ο ανασχηματισμός που σχεδιάστηκε από το Προεδρικό, εξελίσσεται σε ένα δύσκολο πολιτικό παζλ. Οι τελικές αποφάσεις καθυστερούν, τα σενάρια αλλάζουν διαρκώς και κάθε επιλογή φαίνεται να δημιουργεί νέες ισορροπίες, που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καλείται να διαχειριστεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE