Ένταση στο ΓΣΠ: Έριχναν πέτρες στους αστυνομικούς - Ζημιές σε περιπολικά

Ένταση στο ΓΣΠ: Έριχναν πέτρες στους αστυνομικούς - Ζημιές σε περιπολικά

Επεισόδια σημειώθηκαν χθες, έξω από το ΓΣΠ, μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα μετά τη λήξη του αγώνα, γύρω στους 150 οπαδούς του ΑΠΟΕΛ, κινήθηκαν διαμαρτυρόμενοι, προς την κεντρική κερκίδα του σταδίου. Ανακόπηκαν από μέλη της Αστυνομίας και κατά την αποχώρησή τους άρχισαν να ρίχνουν πέτρες προς τους αστυνομικούς.

Για αντιμετώπιση της κατάστασης έγινε περιορισμένη χρήση χημικών από τις αντιοχλαγωγικές ομάδες και ρίψη νερού από το αντιοχλαγωγικό όχημα της Αστυνομίας.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων προκλήθηκαν ελαφρές ζημιές σε πέντε υπηρεσιακά οχήματα της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

Στρατιωτικοί της Ουκρανίας και τριάντα πέντε χωρών, αριθμός ρεκόρ πεζοπόρων τμημάτων, αεροσκάφη και τεθωρακισμένα: η παρέλαση της 14ης Ιουλίου του 2026 στο Παρίσι υπήρξε επιβλητική για να προβάλει την στρατηγική αφύπνιση της Ευρώπης και έναν στρατό έτοιμο για μάχη.

BEST OF TOTHEMAONLINE