Ερχιουρμαν: Θα μοιραστεί με ΓΓ ΟΗΕ τη βούληση του "λαού" του για λύση

Ερχιουρμαν: Θα μοιραστεί με ΓΓ ΟΗΕ τη βούληση του "λαού" του για λύση

Θα μοιραστεί με τον ΓΓ των ΗΕ τη βούληση του "λαού" του για λύση έγραψε σε ανάρτηση στο Facebook ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν, για την συνάντησή τους στις 11 του μήνα.

Πρόσθεσε ότι είναι σημαντικό να έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν τις εξελίξεις στο Κυπριακό πρόσωπο με πρόσωπο με τον Γενικό Γραμματέα.

"Θα μοιραστούμε με τον κ. Γκουτέρες τη βούληση του λαού μας για λύση, τις σκέψεις μας για το τι πρέπει να γίνει για να δημιουργηθεί κλίμα για λύση και τις απόψεις μας για τη μεθοδολογία που πρέπει να καθοριστεί για να ολοκληρωθεί επιτυχώς η διαδικασία αυτή τη φορά", ανέφερε ο Τ/κ ηγέτης.

Πρόσθεσε ότι "θα προχωρήσουμε όχι μέσω χειριστικών προσπαθειών και κατηγοριών στα μέσα ενημέρωσης, αλλά στο πλαίσιο της βούλησης του λαού μας για λύση, μέσω διπλωματίας και διαλόγου, με υπομονή, ψυχραιμία, αποφασιστικότητα και σοβαρότητα".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE