Κεντρικές Φυλακές: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του 63χρονου ισοβίτη - Όσα κατέδειξε

Κεντρικές Φυλακές: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του 63χρονου ισοβίτη - Όσα κατέδειξε

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του 63χρονου Ελληνοκύπριου ισοβίτη, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στο κελί του στις Κεντρικές Φυλακές την περασμένη Παρασκευή.

Σύμφωνα με τα  ευρήματα, ο θάνατός του αποδίδεται σε ασφυξία, η οποία προκλήθηκε από απόφραξη της αναπνευστικής οδού λόγω τροφής.

Τη νεκροτομή διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους.

Υπενθυμίζεται ότι ο εκλιπών εξέτιε ποινή ισόβιας κάθειρξης, έχοντας καταδικαστεί για ιδιαίτερα σοβαρά αδικήματα.

 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.