Σοβαρό περιστατικό σε γήπεδο στη Λεμεσό – Πατέρας επιτέθηκε σε προπονητή – Πήγε για εξετάσεις στο Νοσοκομείο

Σοβαρό περιστατικό σε γήπεδο στη Λεμεσό – Πατέρας επιτέθηκε σε προπονητή – Πήγε για εξετάσεις στο Νοσοκομείο

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί του Σαββάτου σε γήπεδο της Λεμεσού κατά τη διάρκεια αγώνα ακαδημιών ποδοσφαίρου, έπειτα από επεισόδιο μεταξύ γονέα και προπονητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από λεκτική αντιπαράθεση, πατέρας ανήλικου ποδοσφαιριστή φέρεται να επιτέθηκε σε προπονητή, προκαλώντας την πτώση του στο έδαφος.

Στο σημείο κλήθηκαν Αστυνομία και ασθενοφόρο, καθώς ο προπονητής ανέφερε ενοχλήσεις.

Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες, ο προπονητής μετέβη στο Νοσοκομείο για εξετάσεις.

Το περιστατικό προκάλεσε έντονη αναστάτωση σε παιδιά και γονείς, ενώ η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE