Εσείς το ξέρατε; Η Κύπρος έχει δύο αθλητές στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες – Δείτε φωτογραφίες

Εσείς το ξέρατε; Η Κύπρος έχει δύο αθλητές στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες – Δείτε φωτογραφίες

Η φλόγα άναψε χθες Παρασκευή 6/2 και οι 25οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες «Milano-Cortina 2026» ξεκίνησαν με μια φαντασμαγορική Τελετή Έναρξης σε τέσσερεις διαφορετικές τοποθεσίες.

Στο επιβλητικό στάδιο «Σαν Σίρο» του Μιλάνου με τη σημαία της χώρας μας βρέθηκαν ο πρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Γεώργιος Χρυσοστόμου μαζί με τον γενικό γραμματέα κ. Γιώτη Ιωαννίδη.

Οι δύο αθλητές που εκπροσωπούν τη χώρα μας στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες «Μιλάνο-Κορτίνα 2026» είναι οι Γιάννος Κουγιουμτζιάν και Άντρεα Λοϊζίδου, και οι δύο αθλητές αλπικού σκι.

Ο Κουγιουμτζιάν θα αγωνιστεί στη γιγαντιαία κατάβαση (14/02) και στην τεχνική κατάβαση (16/02) στο Λιβίνιο/Μπόρμιο, ενώ η Λοϊζίδου θα αγωνιστεί στην τεχνική κατάβαση (18/02) στην Κορτίνα.

Αυτό συνιστά ιδιαίτερη επιτυχία και ιστορική στιγμή, καθώς είναι η πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια που η χώρα μας εξασφαλίζει διπλή πρόκριση σε Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα συνεργασίας απηύθυνε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, μετά την αποστολή 60.000 δόσεων εμβολίου κατά του αφθώδους πυρετού στις ελεύθερες περιοχές, αναφέροντας ότι «η συνεργασία σε τέτοιου είδους ζητήματα είναι αναπόφευκτη».

BEST OF TOTHEMAONLINE