Κεντρικές Φυλακές: Νεκρός στο κελί του εντοπίστηκε 63χρονος Ελληνοκύπριος

Κεντρικές Φυλακές: Νεκρός στο κελί του εντοπίστηκε 63χρονος Ελληνοκύπριος

Κύπριος κατάδικος, ισοβίτης, ηλικίας 63 ετών, εντοπίστηκε σήμερα νεκρός.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Φυλακών, ο κατάδικος εντοπίστηκε "γύρω στις 15:55 εντός του κελιού του από μέλος του προσωπικού των Κεντρικών Φυλακών, χωρίς εμφανείς ζωτικές ενδείξεις".

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, άμεσα ενεργοποιήθηκαν οι Ιατρικές Υπηρεσίες του Τμήματος Φυλακών, οι οποίες προσήλθαν στο σημείο και παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, ενώ ταυτόχρονα κλήθηκε ασθενοφόρο. Ο κρατούμενος μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το Τμήμα Φυλακών προέβη άμεσα σε ενημέρωση του ΤΑΕ Λευκωσίας, ενώ η οικογένεια του αποβιώσαντος ενημερώθηκε αμέσως.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο θάνατος ενδέχεται να οφείλεται σε ανακοπή. Τα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να διαπιστωθούν μετά τη διενέργεια της νενομισμένης νεκροτομής επί της σορού, η οποία προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα.

Το Τμήμα Φυλακών συνεργάζεται πλήρως με τις αρμόδιες αρχές, σημειώνεται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναστασιάδης κατά Αρχής Διαφθοράς: «Πρωτόγνωρα ευρήματα» και αιχμές για «λαϊκά δικαστήρια»

Αναστασιάδης κατά Αρχής Διαφθοράς: «Πρωτόγνωρα ευρήματα» και αιχμές για «λαϊκά δικαστήρια»

Πολυσέλιδη παρέμβαση του τέως Προέδρου για το πόρισμα γύρω από το «Κράτος Μαφία». Αμφισβητεί τις εισηγήσεις για ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα, καταγγέλλει «πλάνη περί τα γεγονότα» και θέτει ζήτημα Κράτους Δικαίου

BEST OF TOTHEMAONLINE