«Γεμίσαμε γάρους…»: Πάρκαρε όχι σε μία αλλά σε... δύο θέσεις στάθμευσης ΑμεΑ - Δείτε φωτογραφία

«Γεμίσαμε γάρους…»: Πάρκαρε όχι σε μία αλλά σε... δύο θέσεις στάθμευσης ΑμεΑ - Δείτε φωτογραφία

Ένα ακόμη περιστατικό αντικοινωνικής οδηγικής συμπεριφοράς καταγράφηκε στους δρόμους της Κύπρου και προκάλεσε αντιδράσεις. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, οδηγός στάθμευσε το όχημά του όχι σε μία αλλά σε… δύο θέσεις στάθμευσης ΑμεΑ , αδιαφορώντας πλήρως για τους υπόλοιπους οδηγούς.

Το αυτοκίνητο καταλαμβάνει εξ ολοκλήρου δύο ειδικά διαμορφωμένες θέσεις για άτομα ΑμεΑ, δημιουργώντας προβλήματα σε όσους αναζητούν χώρο για να παρκάρουν, αλλά και γενικότερα στην εύρυθμη λειτουργία του χώρου στάθμευσης. Το περιστατικό δεν άργησε να σχολιαστεί, με πολλούς να κάνουν λόγο για έλλειψη οδηγικής παιδείας και σεβασμού.

Δείτε φωτογραφία από την ομάδα «Cy Police Checkpoints»:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE