Ανασχηματισμός: «Σεισμός» σε ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ από τις διαρροές ονομάτων – Ο εκνευρισμός και οι εσωκομματικές κόντρες
Δονήσεις πολλών Ρίχτερ, προκαλεί στα κόμματα, η διαρροή των ονομάτων για τον επικείμενο ανασχηματισμό της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αρχική ονομασία «Άμεση Δημοκρατία», όπως είχε υποβληθεί στην αίτηση εγγραφής, δεν έγινε αποδεκτή από το Υπουργείο, καθώς παρέπεμπε σε πολίτευμα. Με την προσθήκη της λέξης «Κύπρος» στην ονομασία, το πρόβλημα λύθηκε.
Να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει επίσημη έγκριση ακόμη, είναι προκαταρτική έγκριση.
Υπάρχει προσωρινή επιτροπή του κόμματος με Πρόεδρο τον Ευρωβουλευτή Φειδία Παναγιώτου μέχρι την εσωτερική εκλογή του συμβουλίου του κόμματος.
Μετά από αυτή την εξέλιξη, ανοίγει πλέον ο δρόμος για τον Φειδία Παναγιώτου ώστε να ξεκινήσει τη διαδικασία κατάρτισης του ψηφοδελτίου, με την ανακοίνωση υποψηφίων ενόψει των επικείμενων βουλευτικών εκλογών του ερχόμενου Μαΐου.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, επισημά στην εφημερίδα της Δημοκρατίας εκτιμάται ότι θα αναρτηθεί την επόμενη Παρασκευή.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




