Θλίψη στη Λεμεσό για τον Άντρο Αγγελίδη: Ολές οι λεπτομέρειες για την κηδεία - Φωτογραφία

Θλίψη στη Λεμεσό για τον Άντρο Αγγελίδη: Ολές οι λεπτομέρειες για την κηδεία - Φωτογραφία

Έφυγε από τη ζωή ο Άντρος Αγγελίδης, μια σεμνή αλλά βαθιά σεβαστή μορφή της προσκοπικής οικογένειας της Λεμεσού.

Τη θλιβερή είδηση γνωστοποίησε με ανάρτησή της η Επαρχιακή Εφορεία Προσκόπων Λεμεσού, αποχαιρετώντας έναν άνθρωπο που υπηρέτησε με αφοσίωση και ήθος το προσκοπικό κίνημα, αναλαμβάνοντας κατά καιρούς διάφορες θέσεις ευθύνης. Η προσφορά του χαρακτηρίστηκε από συνέπεια, ανιδιοτέλεια και αγάπη για τη νέα γενιά, αφήνοντας πίσω του ένα αποτύπωμα που δύσκολα σβήνει.

Η κηδεία του Άντρου Αγγελίδη θα τελεστεί την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου, στον Ιερό Ναό Παναγίας Ευαγγελίστριας Κάτω Πολεμιδιών, στις 14:00.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Crowdfunding Δρουσιώτη: Στο περίμενε η Αστυνομία – Αναμένει γνωμάτευση της Νομικής Υπηρεσίας

Crowdfunding Δρουσιώτη: Στο περίμενε η Αστυνομία – Αναμένει γνωμάτευση της Νομικής Υπηρεσίας

Σε αναμονή της γνωμάτευσης της Νομικής Υπηρεσίας παραμένει η Αστυνομία για την υπόθεση του crowdfunding του δημοσιογράφου Μακάριου Δρουσιώτη, δύο εβδομάδες μετά τη συγκέντρωση χρημάτων μέσω δημόσιας έκκλησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE