Ανασχηματισμός: «Σεισμός» σε ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ από τις διαρροές ονομάτων – Ο εκνευρισμός και οι εσωκομματικές κόντρες
Δονήσεις πολλών Ρίχτερ, προκαλεί στα κόμματα, η διαρροή των ονομάτων για τον επικείμενο ανασχηματισμό της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη.

Μετά την τροποποίηση της Νομοθεσίας που αφορά τον Περί Εξωδίκων Νόμο, όπως έχει δημοσιευθεί και στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας (09/12/2025), θα εκδίδεται εξώδικο πρόστιμο ύψους €85 σε οδηγούς που σταθμεύουν σε δημοσίως προσβάσιμο σημείο επαναφόρτισης ηλεκτρικού οχήματος.
Το πρόστιμο θα επιβάλλεται σε οχήματα που δεν είναι ηλεκτρικά, καθώς και σε ηλεκτρικά οχήματα τα οποία σταθμεύουν στους συγκεκριμένους χώρους χωρίς να βρίσκονται σε διαδικασία φόρτισης.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




