Υπόθεση Φ. Φαίδωνα: Στα χέρια του ΥΠΕΣ η επιστολή της Αστυνομίας - Τα επόμενα βήματα

Υπόθεση Φ. Φαίδωνα: Στα χέρια του ΥΠΕΣ η επιστολή της Αστυνομίας - Τα επόμενα βήματα

Σε στάση αναμονής είχε παραμείνει το Υπουργείο Εσωτερικών σε σχέση με την υπόθεση Φ. Φαίδωνα, εν αναμονή επίσημης ενημέρωσης από την Αστυνομία, προκειμένου να καθορίσει τα επόμενα βήματά του.

Μιλώντας στην εκπομπή του SIGMA, «Μεσημέρι και Κάτι», ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών, Ελίκκος Ηλία ανέφερε ότι την γνωμάτευση για την υπόθεση του Φαίδωνα Φαίδωνος απέστειλε ο Αρχηγός της Αστυνομίας στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Σε προηγούμενες δηλώσεις του στην εκπομπή του Omega «Ενημέρωση Τώρα», ο κ.Ηλία, είπε πως υπάρχει συνεχής επικοινωνία με την Αστυνομία, προσθέτωντας ότι «θα τη μελετήσουμε και να αξιολογήσουμε τη σοβαρότητα των γεγονότων».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE