Συντριβή αεροσκάφους στο Μάντσεστερ - Πληροφορίες για δύο επιβαίνοντες

Συντριβή αεροσκάφους στο Μάντσεστερ - Πληροφορίες για δύο επιβαίνοντες

Μικρό αεροσκάφος συνετρίβη στο Μάντσεστερ, με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης να έχουν σπεύσει στο σημείο.

Σύμφωνα με το BBC, το ατύχημα σημειώθηκε κοντά στον αυτοκινητόδρομο M62 στο Λίτλμπορο του Ρότσντεϊλ.

Εκτιμάται ότι στο αεροπλάνο επέβαιναν δύο άτομα.

«Είμαστε αυτή τη στιγμή στο σημείο για να διαπιστώσουμε τις πλήρεις συνθήκες όπως και τυχόν θύματα», δήλωσε η αστυνομία του Μάντσεστερ.

«Έχει ληφθεί υπόψη το περιστατικό, ενώ οι εργαζόμενοι των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης διεξάγουν τις έρευνές τους ενώ οι άνθρωποι καλούνται να αποφύγουν την περιοχή καθώς εκτελούνται αυτές οι εργασίες».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Flight Radar, η οποία παρακολουθεί την εναέρια κυκλοφορία, το αεροσκάφος είναι ένα μικρό Cirrus SR 20 το οποίο απογειώθηκε από το Μπέρμιγχαμ λίγο πριν χάσει τελικά ύψος.


Πηγή: cnn.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE