Έκρηξη και πυρκαγιά σε εστιάτοριο: Ζημιές στον μαγειρικό εξοπλισμό

Έκρηξη και πυρκαγιά σε εστιάτοριο: Ζημιές στον μαγειρικό εξοπλισμό

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ώρο ανταποκρίθηκε σε 19 περιστατικά, 10 πυρκαγιές και 9 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, στις 03:21 ανταπόκριση για πυρκαγιά σε υποστατικό στον ισόγειο χώρο πολυκατοικίας (πενταόροφης), με χρήση ως κατάστημα πώλησης φαγητού στην Λευκωσία. Από την πυρκαγιά το κατάστημα με όλο τον μαγειρικό εξοπλισμό και τον χώρο εστίασης του υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Ζημιές από την θερμότητα και τον καπνό υπήρξαν και στην εξωτερική βαφή του κτιρίου του πενταόροφου κτιρίου. Έγινε προληπτική εκκένωση των ενοίκων της πολυκατοικίας από το προσωπικό της Πυροσβεστικής σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Δεν κινδύνευσε οποιασδήποτε από τους ενοίκους της πολυκατοικίας. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε χρήση αυλών τυλιχτήρα και χρήση αναπνευστικών συσκευών ενώ ανταποκρίθηκαν τρία Πυροσβεστικά οχήματα και θα ακολουθήσει διερεύνηση αιτιών πυρκαγιάς.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE