Χειροπέδες σε 41χρονο: Μπούκαρε σε περίπτερο, απείλησε την εργαζόμενη με κυνηγετικό πυροβόλο όπλο και έκλεψε το ταμείο

Χειροπέδες σε 41χρονο: Μπούκαρε σε περίπτερο, απείλησε την εργαζόμενη με  κυνηγετικό πυροβόλο όπλο και έκλεψε το ταμείο

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 41 ετών, υπόπτου για τη διάπραξη ληστείας σήμερα, σε περίπτερο στην επαρχία Αμμοχώστου, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας.

Ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση, με το ΤΑΕ Αμμοχώστου να διερευνά την υπόθεση ληστείας. Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 10.40 σήμερα το πρωί, άντρας εισήλθε σε περίπτερο στην επαρχία Αμμοχώστου, φορώντας κράνος μοτοσικλετιστή και με την απειλή κυνηγετικού πυροβόλου όπλου, απέσπασε από την εργαζόμενη στο ταμείο του υποστατικού, χρηματικό ποσό και τράπηκε σε φυγή.

Τη σκηνή επισκέφθηκαν μέλη του τοπικού Αστυνομικού Σταθμού Ξυλοφάγου και του ΤΑΕ Αμμοχώστου και από τις εξετάσεις που έγιναν προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 41χρονου.

Αυτός εντοπίστηκε από μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου, λίγο μετά τις 7.30 το βράδυ και αφού συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα, τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE