Στιγμές τρόμου στη Λεμεσό: Μπήκαν από την μπαλκονόπορτα και έδεσαν την οικιακή βοηθό – Ενημέρωσε την Αστυνομία η 86χρονη

Στιγμές τρόμου στη Λεμεσό: Μπήκαν από την μπαλκονόπορτα και έδεσαν την οικιακή βοηθό – Ενημέρωσε την Αστυνομία η 86χρονη

Στιγμές τρόμου έζησαν 86χρονη ιδιοκτήτρια κατοικίας καθώς και 34χρονη οικιακή βοηθός, οι οποίες ακινητοποιήθηκαν από διαρρήκτες που εισήλθαν σε οικία, στη Λεμεσό, και απέσπασαν χρηματικό ποσό και χρυσαφικά.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, γύρω στις 23:30 της Κυριακής, άγνωστοι διέρρηξαν οικία, που βρίσκεται στην περιοχή Γερμασόγειας και αφού έδεσαν την 34χρονη οικιακή βοηθό και ακινητοποίησαν την 86χρονη ιδιοκτήτρια, απέσπασαν χρήματα και χρυσαφικά.

Αφού εγκατέλειψαν τη σκηνή, η 34χρονη κατάφερε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον γιο της 86χρονης και ακολούθως κλήθηκε στη σκηνή η Αστυνομία για εξετάσεις.

Όπως διαπιστώθηκε, οι δράστες ήταν τρεις και εισήλθαν στην οικία παραβιάζοντας μπαλκονόπορτα, ενώ απέσπασαν περί τα 1.500 ευρώ καθώς και χρυσαφικά άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας.

Οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE