Ράγισαν τα social: Συγκλονισμένος ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον Γαβριηλίδη - Δείτε τις αναρτήσεις τους - «Αντίο Κώστα μας»

Ράγισαν τα social: Συγκλονισμένος ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον Γαβριηλίδη - Δείτε τις αναρτήσεις τους - «Αντίο Κώστα μας»

Με λόγια βαθιάς συγκίνησης και σεβασμού, εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου αποχαιρέτησαν μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον Κώστα Γαβριηλίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, προκαλώντας θλίψη σε ευρύ φάσμα της κυπριακής κοινωνίας.

Πολιτικά κόμματα, αξιωματούχοι και δημόσια πρόσωπα αναφέρθηκαν στην πολυετή δράση, το ήθος και τη συνέπεια που τον χαρακτήριζαν, υπογραμμίζοντας τη συμβολή του στους αγώνες για την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της κοινωνικής δικαιοσύνης.

Ο Κώστας Γαβριηλίδης υπήρξε εμβληματική μορφή για τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα στην Κύπρο και συνδέθηκε άρρηκτα με την ιστορική πορεία της Accept – LGBTI Cyprus, της πρώτης επίσημα εγγεγραμμένης ΛΟΑΤΚΙ οργάνωσης στην Κυπριακή Δημοκρατία. Ως συνιδρυτής, πρώτος εκλεγμένος Πρόεδρος της (2012–2017) και ενεργό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου μέχρι το 2024, άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στον αγώνα για την ισότητα, τη διαφορετικότητα και τον σεβασμό των θεμελιωδών δικαιωμάτων όλων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE