Το λες και τύχη! Γυναίκα πήδηξε στο κενό… και προσγειώθηκε σε περαστική

Το λες και τύχη! Γυναίκα πήδηξε στο κενό… και προσγειώθηκε σε περαστική

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, η ηλικιωμένη περαστική ρωτούσε αδιάκοπα για την κατάσταση της γυναίκας που έπεσε πάνω της και προσευχόταν για εκείνη!

Μία ηλικιωμένη που περπατούσε αμέριμνη στο κέντρο της Νέας Υόρκης την Παρασκευή (11/12) τραυματίστηκε σοβαρά όταν έπεσε πάνω της μια γυναίκα, η οποία είχε πηδήξει από τον τρίτο όροφο ενός διπλανού κτιρίου με σκοπό να δώσει τέλος στη ζωή της.

Η αθώα περαστική βρισκόταν στο πεζοδρόμιο της Πρώτης Λεωφόρου όταν η απελπισμένη γυναίκα πήδηξε από το παράθυρό της, στις 15:15 το μεσημέρι, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας.

Εκείνη την ώρα, σε ένα διπλανό γραφείο, λάμβανε χώρα ένα πάρτι για τις γιορτές και ο κόσμος έσπευσε να προσφέρει τη βοήθειά του στις δύο γυναίκες. Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στην εφημερίδα New York Post, η ηλικιωμένη περαστική, παρόλο που ήταν πολύ φοβισμένη και μπερδεμένη, ρωτούσε αδιάκοπα για την κατάσταση της γυναίκας που έπεσε πάνω της και προσευχόταν για εκείνη.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένη, ωστόσο έχει πλέον ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Όσο για την αυτόχειρα, παρόλο που ένας υπάλληλος ενός κοντινού εστιατορίου προσπάθησε να σταματήσει την αιμορραγία της, μέχρι την ώρα που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μπέλβιου ήταν ήδη νεκρή. «Ήταν πολύ γλυκιά κοπέλα και πάντα φιλική» ανάφερε ένας γείτονας για εκείνη, εκφράζοντας την έκπληξή του που θέλησε τόσο απρόσμενα να δώσει τέλος στη ζωή της.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα το πρωί τηλεφωνική επικοινωνία τόσο με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όσο και με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, με αντικείμενο της συζήτησης το χθεσινοβραδινό δείπνο που είχαν με τον Τούρκο Πρόεδρο και τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.