ΥΠΕΣ: «Στο ακουστικό» από τη Νομική Υπηρεσία και για άλλη υπόθεση εναντίον Δημάρχου

ΥΠΕΣ: «Στο ακουστικό» από τη Νομική Υπηρεσία και για άλλη υπόθεση εναντίον Δημάρχου

Ενημέρωση από τη Νομική Υπηρεσία αναμένει το Υπουργείο Εσωτερικών, με την οποία θα γνωστοποιεί ότι έχει καταχωριστεί ποινική υπόθεση εις βάρος δημάρχου.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Μεσημέρι και Κάτι», η Λειτουργός Τύπου του Υπουργείου Εσωτερικών Μαργαρίτα Κυριάκου, σημείωσε ότι πρόκειται για διαφορετική υπόθεση και δεν συνδέεται με αυτή του Φαίδωνα Φαίδωνος.

«Με βάση την ενημέρωση και τη συμβουλή της Νομικής Υπηρεσίας θα πράξουμε ανάλογα».

Η υπόθεση βρίσκεται ήδη ενώπιον Δικαστηρίου.

Όπως ανέφερε η Μαργαρίτα Κυριάκου αυτές οι υποθέσεις είναι ευαίσθητες και δεν αποκάλυψε το όνομα του δημάρχου αλλά ούτε τα αδικήματα. Παρόλα αυτά, δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ενδοοικογενειακή βία.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Την πλατφόρμα diakivernisi.gov.cy καλεί τους πολίτες να επισκεφτούν, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προκειμένου να ενημερωθούν και να κρίνουν τη συνέπεια λόγων και έργων της Κυβέρνησης, σημειώνοντας ότι η κριτική είναι καλοδεχούμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE