«Μια λάθος κίνηση, δευτερόλεπτα μακριά» - Γλίτωσαν από σοβαρό ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού

«Μια λάθος κίνηση, δευτερόλεπτα μακριά» - Γλίτωσαν από σοβαρό ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού

«Μια λάθος κίνηση, δύο οχήματα, δευτερόλεπτα μακριά. Ένα ξύπνημα για τους οδηγούς. Καλύτερα να φτάσεις ασφαλισμένα παρά να φτάσεις πρώτος».

Με αυτό το μήνυμα, η σελίδα Roadreportcy δημοσιεύει ένα βίντεο στο οποίο δύο οχήματα βρίσκονται πολύ κοντά στο να συγκρουστούν μεταξύ τους.

Όπως θα δείτε μια λάθος κίνηση από τον οδηγό στη Λεμεσό θα μπορούσε να αποβεί μοιραία, ενώ ευτυχώς από το περιστατικό δεν σημειώθηκε κάποια οδική σύγκρουση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE