VIDEO - Παραλίγο τραγωδία στον αυτοκινητόδρομο: «Έσκασε» το λάστιχο του οχήματος του ενώ οδηγούσε - Προκλήθηκε κομφούζιο

VIDEO - Παραλίγο τραγωδία στον αυτοκινητόδρομο: «Έσκασε» το λάστιχο του οχήματος του ενώ οδηγούσε - Προκλήθηκε κομφούζιο

Κυκλοφοριακό κομφούζιο προκλήθηκε γύρω στις 3:00 το απόγευμα της Τετάρτης στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας–Λεμεσού, στο ύψος του χωριού Μονή, έπειτα από ζημιά σε λάστιχο οχήματος που κινείτο στο σημείο.

Στο σημείο έσπευσαν δόκιμοι αστυνομικοί, οι οποίοι προχώρησαν σε έλεγχο της κυκλοφορίας, λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για αποτροπή τροχαίου δυστυχήματος. Με τη συνδρομή πολιτών, το ακινητοποιημένο όχημα μετακινήθηκε εκτός του δρόμου, αποκαθιστώντας σταδιακά την ομαλή ροή της τροχαίας κίνησης.

Σε σχετική ανάρτησή της, η Αστυνομία αναφέρει ότι δόκιμοι αστυνομικοί της Αστυνομικής Ακαδημίας Κύπρου παρείχαν βοήθεια σε οδηγό οχήματος που ακινητοποιήθηκε στον συγκεκριμένο αυτοκινητόδρομο, επισημαίνοντας ότι λόγω της πυκνής τροχαίας κίνησης υπήρχε αυξημένος κίνδυνος οδικής σύγκρουσης.

Η άμεση παρέμβαση των μελών της Αστυνομίας συνέβαλε στην αποφυγή δυστυχήματος και στην ταχύτερη αποσυμφόρηση της περιοχής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE