Άφαντος παραμένει ο Mailo - «Πολλές οι λάθος πληροφορίες» - Η έκκληση από τους ιδιοκτήτες και η μεγάλη αμοιβή

Άφαντος παραμένει ο Mailo - «Πολλές οι λάθος πληροφορίες» - Η έκκληση από τους ιδιοκτήτες και η μεγάλη αμοιβή

Παρά τις πληροφορίες που έχουν φτάσει στους ιδιοκτήτες του Mailo, το σκυλάκι παραμένει άφαντο.

Οι ιδιοκτήτες απευθύνουν εκ νέου έκκληση για εντοπισμό του.

Σημειώνεται πως ο σκύλος αγνοείται από τις 17 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με την ανάρτηση που έγινε στην ομάδα «CY Police Checkpoints», ο σκύλος ακούει στο όνομα Mailo και χάθηκε από το σπίτι του στην περιοχή Λυθροδόντα και από τότε οι έρευνες συνεχίζονται χωρίς αποτέλεσμα.

Ο ιδιοκτήτης προσφέρει αμοιβή ύψους 1.500 ευρώ σε μετρητά σε όποιον τον επιστρέψει σώο και αβλαβή, τονίζοντας πως δεν θα ζητηθούν εξηγήσεις ή περαιτέρω πληροφορίες για το πού βρισκόταν το ζώο.

Όπως αναφέρει, το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να βρεθεί ο σκύλος του και όποιος τον επιστρέψει θα λάβει την αμοιβή άμεσα. Η ανάρτηση συνοδεύεται από φωτογραφία του σκύλου, με την ελπίδα κάποιος να τον αναγνωρίσει και να βοηθήσει στην επιστροφή του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE