Πρώτες δηλώσεις Συλλούρη: «Δεν κρατώ κακία σε κανένα. Δεν έχω τον πλούτο»
"Δεν κρατώ κακία σε κανένα", δήλωσε ο Δημήτρης Συλλούρης, αμέσως μετά την αθωωτική απόφαση του Μόνιμου Κακουργιοδικείου.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Σοβαρό τροχαίο: Τα νεότερα με την κατάσταση της υγείας του 30χρονου - Προσέκρουσε σε κιγκλίδωμα και ακινητοποιήθηκε το όχημα του
Συγκεκριμένα, 30χρονος οδηγός απώλεσε τον έλεγχο του οχήματός του σε κάποιο σημείο του δρόμου (μετά την έξοδο Ερήμης).
Ο οδηγός εγκλωβίστηκε στο όχημά του και απεγκλωβίστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Ο οδηγός υπέστη τραύματά στα πόδια και μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Λεμεσού, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.
Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται ως σοβαρή.
Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.
Η ώρα 00:06, λήφθηκε κλήση για τροχαία οδική σύγκρουση στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού, παρά την έξοδο της κοινότητας Ερήμη, της επαρχίας Λεμεσού.
Ανταποκρίθηκαν δύο οχήματα και ομάδες διάσωσης από τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς Αγίου Ιωάννη Λοχία Βασίλη Κρόκου και Μονοβόλικου. Ιδιωτικό όχημα, αφού παρέκκλινε της πορείας
του, προσέκρουσε στο μεταλλικό κιγκλίδωμα του αυτοκινητοδρόμου και ακινητοποιήθηκε.
Ο οδηγός του οχήματος αποπαγιδεύτηκε από τα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με χρήση διασωστικών εργαλείων και παραδόθηκε στο πλήρωμα ασθενοφόρου για μεταφορά του στο ΤΑΕΠ Λεμεσού.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




