Κλειστοί δρόμοι στο πάρκο Ακάμα λόγω ζημιών από καιρικά φαινόμενα

Κλειστοί δρόμοι στο πάρκο Ακάμα λόγω ζημιών από καιρικά φαινόμενα

Επικίνδυνοι λόγω ζημιών που έχουν υποστεί τα οδοστρώματα από τα τελευταία έντονα καιρικά φαινόμενα έχουν καταστεί οι δρόμοι «’Αβακας προς Αγία Ματρώνα» και «’Αβακας προς Λιπάτη» στο Εθνικό Δασικό Πάρκο Ακάμα, ανακοίνωσε την Τρίτη το Τμήμα Δασών.

Το Τμήμα προσθέτει πως παράλληλα παρατηρείται και συσσώρευση νερού, πράγμα που τους καθιστά αδιάβατους. Ως εκ τούτου και οι δύο δρόμοι θα είναι κλειστοί από τις 27/1/2026 και μέχρι νεωτέρας.

Το Τμήμα Δασών απολογείται για τυχόν ταλαιπωρία του κοινού και θα επανέλθει με νέα ανακοίνωση όταν και εφόσον παρέλθει ο κίνδυνος και αποκατασταθούν οι ζημιές ώστε να καταστούν διαβατοί και ασφαλείς για τη διακίνηση του κοινού.

Πηγή φωτογραφίας: Cyprus Aerial Photography

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ήχησαν και πάλι οι σειρήνες στο Ακρωτήρι – «Σε εξέλιξη απειλή ασφάλειας» - Μαίνεται ο πόλεμος Ιράν – Ισραήλ – ΗΠΑ

LIVE: Ήχησαν και πάλι οι σειρήνες στο Ακρωτήρι – «Σε εξέλιξη απειλή ασφάλειας» - Μαίνεται ο πόλεμος Ιράν – Ισραήλ – ΗΠΑ

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση μπαίνει ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ, να συνεχίζουν τις επιθέσεις, αλλά ταυτόχρονα να δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν «όσο χρειαστεί», την στιγμή που ο Λίβανος συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις και το πετρέλαιο να συνεχίζει την ανοδική του πορεία. Το ThemaOnline σας μεταφέρε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE