Ηράκλειο: 31χρονη κατήγγειλε τον σύζυγο και την πεθερά της ότι την κλείδωσαν σε σπίτι για τρεις μέρες

Ηράκλειο: 31χρονη κατήγγειλε τον σύζυγο και την πεθερά της ότι την κλείδωσαν σε σπίτι για τρεις μέρες

Περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης, καθώς, όπως κατήγγειλε μία 31χρονη γυναίκα στις αρχές ο σύζυγος και η πεθερά της την είχαν κλειδώσει στο σπίτι για τρεις ημέρες.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του patris.gr, η 31χρονη ειδοποίησε χθες την Αστυνομία λέγοντας αρχικά πως υπέστη θύμα κακοποίησης και την έχουν κλεισμένη μέσα στο σπίτι σε χωριό του Ηρακλείου.

Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και ελευθέρωσαν τη γυναίκα, η οποία δήλωσε πως τις τελευταίες τρεις ημέρες την είχαν «φυλακισμένη» στο σπίτι και δεν της επέτρεπαν να βγουν έξω, ενώ ο σύζυγος και η πεθερά της παρακολουθούσαν την κάθε της κίνηση.

Παράλληλα, ανέφερε πως στο παρελθόν ο σύζυγός της ασκούσε λεκτική και σωματική βία. Σε μία περίπτωση, μάλιστα, την είχε παρατήσει με το αυτοκίνητό τους σε απομακρυσμένη περιοχή και αναγκάστηκε να γυρίσει στο σπίτι με τα πόδια.

Τόσο ο σύζυγος όσο και η πεθερά συνελήφθησαν από την αστυνομία, ενώ σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία, παράνομη κατακράτηση, ενώ ο σύζυγος διώκεται και για όπλα καθώς βρέθηκε στην κατοχή του κυνηγετικά όπλα και σφαίρες.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE